Glasbewassing

Glazenwassers… Wie kent ze niet? De mannen…
…met de radio keihard aan,
…druppels morsend op uw vergaderstukken, correspondentie en planningen,
…door de ruit lonkend naar vrouwelijke medewerksters,
…gevaarlijke capriolen uithalend op hun ladder,
…uw plantsoen beschadigend.

Kortom de service die de verkoper belooft (want daar gaat het tenslotte om bij dienstverlening), is in de uitvoering helaas vaak ver te zoeken.

Wij willen graag bewijzen dat het wél kan! Het serviceconcept dat wij aanbieden, wordt elke dag door onze medewerkers in de praktijk waargemaakt.

U herkent onze goed opgeleide glazenwassers direct aan de gepaste bedrijfskleding. Ze doen hun werk veilig en routineus, zodat u er nauwelijks erg in heeft

Onze glazenwassers zijn gedegen opgeleid, hebben een certificaat Veiligheid 1, dragen gepaste bedrijfskleding, hebben oog voor detail en liefde voor het vak.

Ze doen hun werk veilig en routineus, zodat u en uw medewerkers (en uw klanten) er nauwelijks erg in hebben. Uw bedrijfsproces wordt zo min mogelijk verstoord.

Met uw specifieke wensen over de details van uitvoering houden wij natuurlijk rekening. En vanzelfsprekend bent u altijd verzekerd van een glansrijk resultaat.

Maar nog liever overtuigen we u zelf door de kwaliteit van ons werk. Uw pand glanzend schoon zegt immers meer dan duizend mooie woorden. Mogen we onze service belofte ook bij u waarmaken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Kortom, De Wijs Schoonmaakservice zorgt ervoor dat uw pand tot in de puntjes verzorgd blijft.