Schoonmaakbedrijf Arnhem

De Wijs schoonmaakservice is actief als schoonmaakbedrijf in Arnhem. Kwaliteit staat bij al onze diensten hoog in het vaandel. Daarnaast staat ons bedrijf bekend om onze klantgerichte service en flexibele werkwijze. Naast reguliere schoonmaakdiensten zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professioneel opgeleid en beschikken over de meest geavanceerde middelen om uw organisatie schoon te maken en te houden.

Uitstraling van uw organisatie

Wij begrijpen als geen ander dat de uitstraling van uw organisatie erg belangrijk is. Om die reden zorgen wij niet alleen voor een schone werkomgeving, maar werkt ons personeel netjes en is op een representatieve manier gekleed. Vandaar dat de kwaliteit die wij leveren te danken is aan ons personeel dat waarde hecht aan uw imago en u nooit in de steek laat.

Flexibele en snelle dienstverlening

Dankzij de verschillende soorten diensten die wij leveren is het mogelijk om allerlei combinaties te maken, waardoor flexibel en snel werken mogelijk is tegen een aantrekkelijke prijs. Overigens is ons bedrijf niet alleen in Arnhem werkzaam, maar kunnen bedrijven, instellingen en verenigingen in heel Gelderland terecht bij ons schoonmaakbedrijf. Bel of mail ons vandaag nog en ons schoonmaakbedrijf in Arnhem komt direct voor u in actie.