Schoonmaakbedrijf Gelderland

Wanneer u een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Gelderland zoekt, kunt u nu terecht bij De Wijs schoonmaakservice. Door nauw met u samen te werken is ons schoonmaakbedrijf in staat om u precies te bieden wat u nodig heeft en waar u zojuist naar op zoekt bent. Wij begrijpen dat iedere organisatie andere schoonmaakwensen heeft en hebben ons om die reden gefocust op flexibiliteit en duidelijkheid.

De binnen- en buitenkant van uw pand

Ons schoonmaakbedrijf is werkzaam door heel Gelderland en weet openbare ruimten en werkruimten schoon te maken en te houden. Overigens zijn wij niet alleen uw partner als het gaat om de binnenkant van uw pand, ook de buitenkant nemen onze schoonmakers graag onder handen. Zo bieden wij onder andere gevelreiniging en glasbewassing aan, zodat uw klanten en relaties direct een schoon en representatief pand te zien krijgen.

Kwaliteit en service

Door een volledige focus op de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden en de service richting onze klanten, zijn wij al jaren een succesvol schoonmaakbedrijf voor een groot aantal klanten in Gelderland. Profiteer daarom nu zelf ook van onze diensten en maak kennis met hét schoonmaakbedrijf in Gelderland dat aan u denkt. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar per mail en telefoon.